Сакаа најдобри фотографии од венчавката, а завршија мокри до гола кожа (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Свадбените фотографии се важен дел од церемонијата и секако, младенците сакаат тие да изгледаат совршено.

Оваа двојка од Јужна Калифорнија го сакала истото. За да направат сè совршено, тие избрале една карпа во океанот за фотографирање.

Loading...

Сепак, океанот имал различни намери – еден силен бран беше доволен за да ги спушти во турбулентната вода.

За среќа, имало спасувачи кои веднаш дошле на спасување и ги извлекле невестата и младоженецот кон брегот, што, за среќа, било близу.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *