Руските проститутки откриваат нова ера во нивната професија: „Уживаме како никогаш досега“

Сподели со своите пријатели

„интернетот на проститутките им помогна да работат поинтересно и скоро побезбедно. Ова е наведено во резултатите на анализата на научниците од биртансккиот универзитет „Лекстер и Стреклид“.

Проститутки претепаа бизнисмени во ноќен бар (видео)

Loading...

Интерјвуирани се вкупно 641 проститутки од различни земји од Европа. Учесниците во анкетата користеле интернет за да бараат клиенти.

ОСТРОВ НА БЛУДОТ: Алкохол, дрога и жени во изобилство, а еве колку тоа чини (видео)

Над 80 отсто од нив рекле дека се задоволни од својата работа и условите, сметајќи дека поголемиот дел од нивното работно време е корисно.

Како изгледала визит картичка на француска проститутка од 30-те години на минатиот век? (фото)

Поради интернет, проститутките можат да комнуницираат едни со други, да си пружаат психолошка помош, да си помагаат доколку постои зависност од алохол и дрога.

Каде се троши најмногу на проституцијата?

Поради интернетот, нивото на насилство кон сексуалните работнички значително е намалено. Во онјлајн реалноста, клиентите толерираат злоупотреба, но само 5 проценти од интервјуираните проститутки доживуваат физичко насилство.

Град во кој услугите од проститутките се бесплатни


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.