Руски поп ги осветуе проектили за бомбардирање (фото)

Сподели со своите пријатели

Дека цел свет е малце изваден од колосек е факт, а овој е последњно нешто у низу и тој како и веќином глупости доваѓа од Русију.

Loading...

Они су стварно људи спремни на све, али овј пут у прашање е религија. Да се разберемо не сакамо да повредимо ничии религиски чувства, али да се благосиљав проектили пред напад још нигде не е имало, али добро мора некој да биде прв, а зашто да не бидев Руси, ми и онакој такво нешто и Македонију не би ни могале да изведемо.

Ајде у име, оца, сина и светога духа, БОМБА.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.