Руски акробации на „врвот на светот“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Многумина би паднале во несвест кога би погледнало под себе од толкава височина, но тоа не е проблем за овие момчиња желни за адреналин и авантура во толкава мера што би го ризикувале и сопствениот живот.

Делува храбро, но истовремено и многу лудо.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.