Руската полиција со дронови ќе го контролира сообраќајот (видео)

Сподели со своите пријатели

Во последно време сме сведоци на многу сообраќајни лудила кои ни доаѓаат токму од улиците низ Русија, каде ретко кој од возачите ги почитува сообраќајните правила.

Loading...

Најверојатно поради ваквата ситуација со руската сообраќајна (не)култура, официјалните власти се одлучиле да преземат нови чекори во регулирање на хаосот по улиците.

И сега кога мислат дека нема полиција на патот да го контролира сообраќајот и ќе се подготват да дивеат по улиците, сепак тука се полициските дрнови. Казната сама ќе им пристигне дома.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.