Русинка тврди дека била силувана од „Покемон“

Сподели со своите пријатели

Полицијата во урсија открила дека една жена од Москва поднела официјална пријава во која навела дека ја силувал Покемон.

Неименуваната жена тврди дека ја силувал џиновски покемон. Таа наводно пред спиење ја играла играта, па нејзината убеденост дека е силувана веројатно е резултат на сон. Но, сепак тврди дека кога се пробудила видела како џиновски Покемон лежи врз неа и ја силува.

Вели дека покемонот исчезнал откако таа скокнала од креветот, а кога го разбудила својот сопруг, тој и рекол да посети психијатар. Ниту полицијата не и поверувала, па и тие, исто како и нејзиниот маж и дале совет да побара стручна помош.

На крајот немајќи излез заминала и на психијатар.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.