Руси возат мечка на мотор која им мавта на минувачите (видео)

Сподели со своите пријатели

На руските улици може да се види се и сешто, но ретко кој помислил дека би можел да види мечка која се вози на мотор.

Имено, Никола Пасинков од својот автомобил снимил сцена која до сега е невидена. Се приближил со автомобилот за да се увери во она што првин му се причинувало. мечката дури кренала рака додека автомобулот приоѓал, како да мавта.

Мечката наводно излегла во набавка со двајца мажи кои се возеле со неа, според неофицијални информации, животното дошло од циркус.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.