Родените во март се импулсивни и креативни

Сподели со своите пријатели

Лицата родени во март важат за креативни, енергични и страствени. Тие уживаат во секој ден од својот живот извлекувајќи од секој ден само најдобро. Особено ги одредуваат следните карактерни црти.

Тие имаат многу развиена интуиција. Способни се непогрешно да го проценат карактерот на друга личност и многу е тешко да ги измамите.

Loading...

Имаат извонредна уметничка црта и многу се талентирани и креативни. Особено се надарени кога во прашање е музиката.

Великодушни се и емпатични, затоа неретко се омилени во друштвото, затоа што секаде околу себе шират позитивна енергија.

Иако сакаат да се дружат, кога станува збор за приватниот живот, повлечени се и мистоериозни. Не сакаат својата интима да ја споделуваат со другите, затоа поголемиот дел од денот го минуваат во мечтаење.

Многу се верни пријатели и ќе бидат покрај своите драги во секој моменти.

Многу се прилагодливи и лесно ги решаваат сите непредвидливи проблеми. Многу се способни, а мултитаксингот им е омилена дисциплина.

Особено уживаат во патувања и истражување на нови ддестинации.

Склони се кон филозофски размислувања за животот и светот. Внимателно го анализираат времето во кое живеат и неретко се многу незадоволни од условите, па бегаат во својот замислен свет.

Секаде шират позитивна енергија, а нивниот ентузијазам е заразен. Радоста е нивната ѕвезда која ги води.

Loading...

Често се и многу драматични, чудни и подложни на нагли одлуки, а кога некој ќе им ја изигра довербата знаат да бидат многу големи злопамтила.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *