Резервирал состанок со ескорт дама: Се шокирал кога ги отворил вратата!

Сподели со своите пријатели

Откако се приклучиl на војската пред шест години, на Џејмс му било тешко да одржи романтична врска. За неговата работа е потребно тој често да е отсутен долго време, со што за него е практично невозможно да се забавува и да најде девојка.

Му недостасувале физичките аспекти на врската, па решил да се обиде да ангажира придружничка.

Loading...

Неговите забавни ноќи станале дел од неговата вообичаена рутина и никогаш повеќе не размислувал за тоа – сè додека една вечер работите не станале многу чудни.

„Користењето придружба значи дека можам да ги задоволам своите сексуални потреби без никакви обврски. Јас секогаш резервирам ескорт, без разлика каде сум сместен во армијата; кога последен пат бев дома, по повредата, едвај чекав да повикам ескорт”, рекол Џејмс за „Мирор“.

Тој за овој магазин изјавил дека отсекогаш сакал постари жени, па затоа решил да избере жена постара од него.

На страницата преку која ја договорил средбата можеле да се видат фотографии од телото на дамата, но не и нејзиното лице.

„Таа не го покажала своето лице на фотографиите, туку своето тело, и тоа што рече дека ќе го стори на својот профил беше доволно за да го привлече моето внимание“, признава Џејмс.

Тие договориле  време и место и 45 минути подоцна Џејмс останал шокиран кога ја отворил вратата.

„Мајката на мојот најдобар пријател стоеше пред мене“, рекол Џејмс, признавајќи дека е крајно непријатно.

Тој тврди дека мајката на неговиот пријател ја контролирала ситуацијата и се однесувала како да не се познаваат.

Loading...

„Таа го продолжи состанокот како да не се познаваме. Беше чуден пресврт, но ова всушност додаде дополнителна возбуда – го сакате она што не можете да го имате, а јас знаев дека не треба да одам понатаму”, признава тој, но тие продолжиле со вообичаениот тек на состанокот.

Тие се позанимавале со ова прашање откако го завршиле состанокот и двајцата знаеле дека сè што се случило мора да остане во тајност.

Не е изненадувачки што Џејмс одлучил дека никогаш нема да му каже на својот пријател за тоа што се случило.

„Искрено, воопшто не знам како да го започнам тој разговор“, признава тој, но додава дека знае дека неговиот пријател ја користи истата агенција за придружба.

„Често се грижам дека тој случајно ќе ја резервира својата мајка“, признава Џејмс за „Mirror“ и додава дека сега сепак е малку повнимателен кога резервира состаноци со ескорт дами.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *