Револуционерниот автобус во Кина го започна своето прво возење (видео)

Сподели со своите пријатели

Два метри високиот кинески автобус Transit Elevated Bus (TEB) ги обиколува автомобилите од страна дозволувајќи им да поминат под него, додека во горниот дел од автобусот се превезуваат патници.

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.