Решава три рубикови коцки за 20 секунди (видео)

Сподели со своите пријатели

Луѓето способни за решавање на рубиковите коцки се сметаат за интелигенти луѓе, но овој човек успева за помалку од 20 секунди да реши три рубикови коцки и тоа истовремено.

Дали е можно тоа и како го изведе не знаеме, но доколку не постои никаков трик или монтажа секоја чест за овој човек и неговите способности.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.