Ременски: Јавното обвинителство е главен заштитник на сите незаконити дејства во РМ (видео)

Сподели со своите пријатели

Професор Владимир Пивоваров, поранешен шеф на военото разузнавање и Станислав Пипан, пензиониран раковидител на службите за следење на комуникации заедно со потпретседателот на СДСМ, проф. Фросина Ременски, во ”Кампот на слободата” вчера дебатираа на тема ”дали македонскиот безбедносен систем е во распаѓање”.

Loading...

Како што истакна проф. Ременски, темата за безбедносниот систем е актуелна тема со оглед на неодамна објавениот извештај на Прибе, каде се потенцира работата на безбедносните служби во Македонија, но и забелешките наведени во самиот извештај, што претставуват ”домашна задача” за власта се` до добивање позитивен одговор до давање датум за отпочнување на преговори со Европската Унија.

 

 

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.