Рекордот е 17 секунди: Можете ли побрзо да пронајдете три свињи без капа?

Сподели со своите пријатели

Оваа симпатична загатка ве предизвикува да најдете три свињи без капа за забава.

Loading...

Шарената мозгалка е создаден од унгарскиот карикатурист Гергели Дудаш, попознат како Дудолф, а наоѓањето на решението е многу потешко отколку што мислите.

На илустрацијата се прикажани свињи собрани на забава како ги креваат чашите за пиење, пишува Дејли Мејл. Повеќето од нив носат шарени хартиени капи за забава, а треба да најдете три со голи глави… Моменталниот рекорд е 17 секунди.

 

 

За да ги направи работите посложени, Дудолф додаде детали како конфети, панделки и чаши за шампањ, а некои животни дури мавтаат со мали знамиња. Доколку воопшто не можете да ги најдете, погледнете го решението:

 

Loading...