Реакција на три братчиња дека мама е бремена (видео)

Сподели со своите пријатели

Тоа се тие искрени детски реакции кога родителите ќе одлучат да ја соопштат радосната вест за принова во семејството. Детските реакции често варираат од радост до потполна тага, на самата помисла дека некој ќе го заземе приматот на главен лик во семејството.

Loading...

Еве каква беше реакцијата на три братчиња кога нивниот татко ќе им покаже првин фотографија од направена ЕХО снимка, а подоцна и ќе им соопшти дека мама чека близнаци.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.