Реакција на слеп маж кој после 27 години првпат ја гледа саканата (видео)

Сподели со своите пријатели

Ова е еден од убавите моменти кои ќе ви ги насолзат очите. Видеото кое на емотивен начин ја пренесува приказната на Даниел кој после 27 години слепило добива можност првпат да ја види сопругата и ќерката, е сигурно ретка приказна за тешка човечка судбина.

Loading...

Погледнете ја реакцијата на мажот кој цел свој живот копнеел да го види ликот на онаа која ја венчал пред 21 година.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.