Реакција на момче кое за прв пат ја гледа својата мајка (видео)

Сподели со своите пријатели

Четиримесечниот Леополд Вилбур Репонд од Сиетал боледува од oculocutaneous албинизам (OCA) поради што му е ослабнат видот па до сега не бил во можност целосно да ја види својата мајка.

Дури пред неколку денови со помош на Мирафлекс очилата ја добил таа можност, а снимката на неговата прекрасна реакција ги трогна сите.

Малиот Леополд досега лицето на својата мајка можел да го почувствува само со допир, а фактот дека сега конечно може номрлано да гледа за него е целосно ново искуство.

Откаок Ерин му ги стави очилата тој беше помалку збинет, но веќе по неколку секунди започна да се смее, што ги раснежни апсолутно сите кои во тој момент биле покрај него, како и сите кои го погледнале видеото на интернет.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.