Реакција на баба што изненадно дознава дека има внуче (видео)

Сподели со своите пријатели

Брачен пар пилоти доаѓаат на вратите на мајката на синот, која не знае дека тие во меѓувреме посвоиле бебе.

Нејзината реакција ја проследија три милиони луѓе на социјалните мрежи.

Среќен Божик, бабо!


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.