Работи што изгледаат многу ДОБРО во филмовите за возрасни, но во РЕАЛНИОТ живот се ТОТАЛНО БЕЗ ВРСКА!

Сподели со своите пријатели

Корисник на платформата Редит ги прашал луѓето на таа социјална мрежа кои работи во сексот изгледаат поинтересни во порнографијата отколку што се во реалноста, а одговорите биле различни.

Loading...

Многумина истакнале дека некои сексуални активности може да изгледаат добро во теорија, но во пракса се покажуваат лоши. Ова се само некои од работите:

 

 

“Огромни пениси. За повеќето луѓе тогаш сексот оди побавно, непријатно е затоа што пенисот влегува во вагината под лош агол, така да чувствувате помалку задоволство”.

“Поза ножици во секс. Иако изгледа секси, многу е тешко да се напалите ако двете вулви не се поставени на многу специфичен начин и никој нема големи усни”

„Кога ноншалантно одите од дупка во дупка.

Loading...

“Мразам кога мажите ги” масираат “нејзините гради. Односно, кога ќе ги фатат и стиснат, затоа што е болно”.

“Луди сексуални позиции. На почетокот е забавно, но многу брзо телото се заморува”.

 

 

“Секс на плажа или во базен. Исто така, оние стоечки пози кои не се многу ефикасни”.

“Губење на невиноста. По четврти пат е многу подобро”.

“Кога ќе ја претиснете, таа стенка како мотор. Едвај се воздржав да не пукнам од смеа”.

Loading...

“Кога премногу ја навалувате главата за време на доги стилот. Ве боли вратот.”

„Секс со странци без кондом“.

„Анален секс без употреба на лубрикант“.

„Кога мажот ќе сврши на косата, лицето, каучот, килимот …“

„Без предигра“.

 


Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *