Работи кои мажите никогаш нема да им ги простат на жените

Сподели со своите пријатели

Повеќето мажи никогаш нема да ги пребродат овие 4 работи, без разлика колку ве сакаат:

Loading...

1. НЕВЕРСТВО

Има работи што мажот не ги простува, а според анкетите тоа е неверството. Во овој концепт може да се сместат неколку видови на предавство: секс или духовно изневерување.

Во моментот кога жената го изневерува својот сопруг, таа му дава сигнал дека е рамнодушна кон него и дека сите заеднички врски се само илузија. За маж, тоа е низок удар. Исто така, за мажот ќе биде тешко ако жената заработува повеќе од него.

 

 

 

2. ЖЕНСКА ГЛУПОСТ

Mажите едноставно не можат да ја поднесат женската глупост. Митот е дека момците сакаат „будали“. Ако еден дечко има убава и образована млада жена покрај себе, тоа само може да го импресионира.

Loading...

3. ГЛУМА

Kако „глава ме боли“, „уморна сум“, „тоа не можам, жена сум“. Мажите не можат да поднесат претерување.

4. СПОРЕДУВАЊЕ

Aко споредите маж со друг, тој никогаш нема да ви прости. Тој сака да биде единствениот за вас, и никогаш да не се ослободи од тие илузии. Не го убедувајте во спротивното.

Едноставна вистина: Однесувајте се кон вашиот маж онака како што сакате тој да се однесува кон вас и нема да има грешки.