Пукање во Хјустон: Напаѓачот влегол во медицински центар

Сподели со своите пријатели

Полицијата во Хјустон реагирала на извештаите за пукање во градската болница Бен Тауб. Зградата е затворена, с ите пациенти биле евакуирани.

Службениците ги пребаруваат просториите на болницата, но се уште не пронашле жртви, наведува полицијата на Хјустон.

Сите пациенти и вработени се на сигурно – напишал на Твитер тамошниот шеф на полицијата и додал дека нема жртви, но пребарувањето продолжува.
Бен Тауб е дел од медицинскиот центар во Тексас, а поврзан со унивезитетот за медицина Бејлор.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.