Психолози и свештени лица ќе дебатираат на тема ”Завист – грев или општествен феномен”

Сподели со своите пријатели

Во фоајето на Националната Установа ЦК ”Трајко Прокопиев” утре /среда/ со почеток во 20 часот ќе се одржи трибина на тема ”Завист – грев и(ли) општествен и човечки феномен”.

Loading...

На трибината како модератор се јавува Отец Игор Здравковски од Кумановско – осоговската епархија, а на темата ќе говорат Јасминка Наумовска, гешталт психотерапевт и Горан Стевчевски, клинички психолог.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.