Првиот ден од новата година неработен за сите граѓани

Сподели со своите пријатели

Први јануари – Нова Година, која годинава е во петок, е неработен ден за сите граѓани.

Loading...

Министерството за труд и социјална политика денеска соопшти дека овој ден е неработен согласно Законот за празници.

– Министерството за труд и социјална политика, на граѓаните им ја честита Новата Година, се вели во соопштението.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *