Први места за учениците од Гимназијата на Регионалниот натпревар за сообраќај (фото)

Сподели со своите пријатели

Учениците од Средното општинско училиште Гимназија „Гоце Делчев“ го освија првото место на Регионалниот натпревар „Сообраќајно техничка култура кај младите“, на кој учество земаа средните училишта од регионот.

 

Loading...

515

 

Во екипно натпреварување првото место остана за Гимназијата, но исто така и во поединечна конкуренција Тренчевски Бојан, Димитриевски Стефан и Трајковиќ Марио ги освоија првите места од натпреварот, под менторство на професорот Драган Илиевски.

 

5159

 

Инаку Гимназијата „Гоце Делчев“ со години наназад го бележи први места кога е во прашање натпревар од сообраќаен карактер.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.