Прв пат го гледа светот во боја: Момче не можеше да престане да плаче од среќа (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Колку е убав овој свет… Некои луѓе знаат за оваа прекрасна реченица само од песната, а едно од нив е момче од САД, кое поради ретка болест, никогаш не го видело светот во неговите вистински бои.

Loading...

Кога наставникот му дал специјални очила на часот, што му овозможило да види за прв пат како и сите негови врсници на часот, детето реагирало многу емотивно.

Отпрвин испружи широка насмевка, а потоа не можеше да ги сокрие солзите…

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *