Пронашол бебе оставено во шума, 60 години подоцна се случува нешто неверојатно (видео)

Сподели со своите пријатели

Дејв Хикмен никогаш не успеал да ја заборави сликата од 22 септември 1955 година. Иако од тогаш до денес се поминати 60 години, тој никгаш не престанал да размислува за тој настан.

Loading...

Тој студен ден тогаш 14-годипниот Дејв и неговиот дедо шетали низ шувата во лизина на Бостон. Тој слушнал необичен звук и отрчал да провети за што станува збор. Она што го пронашол во оставената корпа засекогаш го променило неговиот живот и останало во неговото сеќавање.

Тоа било мало бебе кое едноставно било оставено да умре. Го зграпчиле бебето и заминале до најбсликата болница.

Бебето било спасено и дадено на посвојување. Тие изгубиле секаков траф, се до овој момент, кога  се стренуваат 60 години подоцна.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.