Променливото време денес – причина за главоболки и општа слабост

Сподели со своите пријатели

Според Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР), поради променливото време, претпладне кај почувствителните лица можна е појава на општа слабост и чувство на тежина во главата…

Loading...
Главоболки и болки во колената, грбот и на вратот се симптомите што може да ги почувствуваат метеоропатите денеска, во утринските часови.

Според Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР), поради променливото време, претпладне кај почувствителните лица можна е појава на општа слабост и чувство на тежина во главата, додека во попладневните часови болките од ревматски карактер и од артритични промени ќе бидат поинтензивни.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.