Проголтал 35 вијагри и еве што му се случило

Сподели со своите пријатели

Даниел Медфорт (36) оваа количина на вијагра ја испил кога бил кај неговиот пријател, а се преплашил кога почувствувал мачнина, вртоглавица и кога започнал да има халуцинации.

Loading...

Се гледав во зелена боја и имав ерекција која не поминуваше, но тоа не беше константна ерекција, туку секогаш кога ќе се допрев дури и случајно ја доживував ерекцијата и тоа траеше цели пет дена.

Неговата сопруга повикала брза помош, а тој бил задржен на болничко лекување неколку дена.

Лекарите се однесуваа доста професионално, но видов дека се воздржуваат да не пукна од смеење – вели даниел и додава дека неговата сопруга му го простила овој непромислен чекор, кој можел да се заврши на полош начин.

Иако тој нема никакви последици, предозирањето со вијагра може да предизвика губење на свест, излив на крв во мозокот, па дури и смрт.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.