Продава носени чорапи: Се впуштил во гаден бизнис, а луѓето за тоа плаќаат премногу (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Сега овој човек продава носени чорапи по цена од 12,53 до 37,6 долари за пар и тие одат во износ од 12 пара неделно, што претставува заработка од 450 долари. Како што тврди Греј, тој носи чорапи со денови пред да ги испрати бидејќи се во торби со патент, додека добива дополнителни барања од клиенти за дополнителен надомест, се разбира.

Loading...

Како што и самиот изјави: „Ја започнав страницата OnlyFans пред околу една година и преку неа добивате барања за вашите парчиња облека, без разлика дали се тоа чорапи, боксерки или маици од теретана. „Многу мажи се заинтересирани за вакви работи и тие се мојата главна публика.

 

@billyjoegrayy #fyp #viral #thegrayys ♬ original sound – Billy-joe gray

 

„Имам многу Американци кои ми купуваат користена долна облека, чорапи и ги користат за свое лично задоволство. Имам редовни клиенти кои постојано ми ги купуваат излитените чорапи. Одам во теретана во одредени денови и ги носам за еден или три дена за нив“.

„Колку се повеќе испотени и растегнати, толку подобро. Одам на трчање и после вакви и многу други активности ги ставам во торби со патенти и дискретно пакување, во случај да живеат во куќата со своите родители, сопрузи или жени“.