Проблеми кои ги имаат жените со големи гради (видео)

Сподели со своите пријатели

За многу мажи големите гради се идеални кај девојките и сакаат да уживаат додека ги гледаат, но за дел од жените истите знаат да претставуваат проблем и тоа од неколку аспекти.

Во оваа видео девојка со големи гради претставува 11 проблеми со кои постојано се среќаваат жените облини.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.