Пристигнува ретрограден Плутон и носи само неволји: Страста и развратот ќе бидат во преден план

Сподели со своите пријатели

Плутон е планета што ја контролира нашата потсвест и има многу силно влијание врз нас, особено врз љубовните врски. Кога е во ретроградно движење, негативното влијание е уште посилно.

Loading...

Ретроградниот Плутон лоциран во Јарец започнува денес и ќе трае до 10 јуни, што значи дека доаѓа до израз темната страна на вашите сексуални желби.

Страста и развратот ќе бидат во преден план, истакнувајќи ги квалитетите од кои најмногу се срамиме. Оние кои се веќе во врска мора да бидат особено внимателни.

Во овој период, заљубувањето воопшто не е препорачливо – тие врски нема да имаат иднина, насилните кавги се сигурни и можно е сè да заврши со агресија.

 

 

Плутон сега комуницира со Сатурн, и во овој период единствено спасение е да преземете одговорност за своите постапки и да се држите настрана од луѓе кои не ви се блиски и со кои немате добри односи.

Loading...

Пред да преземете нешто, размислете како живеете, без разлика дали вашето психолошко здравје е во рамнотежа.

Секој од претставниците на хороскопското соѕвездие, на еден или друг степен, ќе го почувствува влијанието на џуџестата планета. Но, ќе има и такви кои треба да бидат што е можно повнимателни.

Три негативни знаци на Зодијакот ќе бидат најмногу погодени од овој негативен аспект:

 

 

Близнаци – за време на ретроградниот период на Плутон, тие мора да ги избегнуваат сите напори и да не ги ризикуваат своите кариери. Дури и ако се чини дека целта ги оправдува средствата.

Рак – претставниците на овој знак ќе бидат еден вид магнет за несреќа. Ако е можно, избегнувајте возење до 10 јуни.

Loading...

Вага – ретрограден Плутон ќе биде особено опасен за овој хороскопски знак. Вагите мора да научат да кажуваат „не“, во спротивно ќе има големи проблеми. Ослободете се од отровните луѓе под задолжително!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *