Природен феномен каков што до сега немате видено (видео)

Сподели со своите пријатели

Ваков природен феномен со грмотевица сигурно до сега немате видено. Сите громови обично удираат од облаците директно во земјата, но кај овој работите се малку поразлични. Тој оди хоризонтално, наместо вертикално.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.