Престорена во слепо лице, жена побара помош од случајни минувачи (видео)

Сподели со своите пријатели

Новинарка на Telegraf Now ТВ, зема бел стап, стави наочари и ги замоли случајните минувачи да и помогнат така што од нејзиниот паричник ќе извадат само 50 динари.

Таа се претстави како слепа гастербајтерка, а на улиците во Белград помина два часа и дојде до неверојатни резултати.

Погледнете го видеото за социјалниот експеримент на улиците во Белград.

 

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.