Пресметајте колку вреди вашето тело

Сподели со своите пријатели

Овие интересни податоци за тоа колку вреди вашето тело, ББС ги објавил на основа на калкулатор на нивниот сајт.

Така ако на нивниот сајт ги внесете своите податоци можете да пресметате колку до сега солзи сте исплачеле, колку би ви била долга косата доколку никогаш не би ја шишале, колку би биле долги ноктите да не сте ги сечеле и така натаму.

И уште многу интересни факти ќе ви бидат достапни само на освнова на вашиот датум на раѓање, пол, висина и тежина.

Тоа можете да го направите со клик на следниот линк.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.