Преплашена мајка слушала морничав глас како шепоти „Помогни ми“ на мониторот за бебиња (ВИДЕО))

Сподели со своите пријатели

Преплашена мајка потрчала по некого – или нешто слично – се чинело како да шепоти „помогни ми“ на мониторот на нејзиното бебе.

Loading...

Неодамна имаше неколку случаи на наводни паранормални активности на социјалните мрежи. Во февруари, еден татко го сподели на ТикТок видеото со својата ќерка, која полека нешто ја влечеше под креветот додека викал за помош. Коренот на нивната вознемиреност допрва треба да биде целосно потврден.

 

 

Сега, на „Редит“, мајка сподели видео од камерата на бебето каде можете да слушнете некој како морничаво вели „помогни ми“ – дали е тоа дух или е резултат на измама?

Мајката напиша: „На кратко, ја гледав ќерка ми како мавташе во камерата мислејќи дека е апсолутно преслатка. (Бев зафатена со испраќање пораки на агентите за куќата што планирав да ја купам.) “Таа додаде:” Погледнав уште еднаш во камерата и слушнав нешто вознемирувачко. Слушнав тешко дишење. Ја вратив снимката и се колнам дека слушнав некој што бара да му помогне “.

На самиот почеток на снимката, сигурно можете да го слушнете како дише и вели „помогни ми“, но не е јасно од каде доаѓа додека мало дете се качува кон камерата. Мајката стои на другата страна од собата со нејзиниот телефон додека се снима.

Loading...

 

 

Raise volume up. You will hear something saying “help me.” from r/Ghosts


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *