Прекини во водоснабдувањето на неколку улици во Куманово

Сподели со своите пријатели

Поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат неколку улици во Куманово.

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, станува збор за улиците: „Егејска Македонија“, „Александар Здравковиќ“, „Борко Танев“, „30ти Јули“ и локалитетот на Јавното пратпријатие „Водовод“ во населбата Средорек .

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и се очекува наскоро нормализирање на водоснабдувањето.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.