Прекин во сообраќајот од 13:45 до 14:15 на делницата Св. Николе – Штип

Сподели со своите пријатели

Сообраќајот на магистралниот пат А4 делница Св.Николе- Штип, на клучката Три Чешми рампа Св.Николе – Кочани, ќе биде во прекин за сите моторни возила од 13:45 до 14:15 часот.

Прекинот во сообраќајот ќе биде поради минирање, соопшти „Македонија пат“. /МИА


Leave a Reply