ПРЕД И ПОТОА: Луѓе кои минале низ вистински ПЕКОЛ поради дрогата! (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Луѓето кои успеале да го свртат својот живот откако го допреле дното како зависници решија да објават неверојатни споредби на социјалните мрежи и да покажат како се опоравуваат.

Loading...

Во објавите тие споредија фотографии од периодот кога дрогата владеела со нивните животи, со тековните фотографии на кои се опоравуваат.

Некои од фотографиите докажуваат дека е можно да се излезе и од најголемата бездна се во текстот подолу, па не заборавајте да ги разгледате и да ги погледнете сцените што веќе им послужиле како инспирација на многумина.

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...