Празничен турнир на фудбалската школа Башкими

Сподели со своите пријатели

По повод верскиот празник Рамазан Бајрам, фудбалската школа на КФ ”Башкими”, организира турнир во фудбал за генерациите родени 2005 и 2002 година.
Турнирот ќе се одржи во недела /19 јули/ за генерациите родени 2005, додека за генерациите од 2002, турнирот ќе се одржи ден подоцна.
Натпреварите започнуваат во 8:30 часот, на главните терени на КФ ”Башкими”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.