Позната излезноста во Куманово до 9 часот

Сподели со своите пријатели

Заклучно 9 часот во Општина Куманово како најголема општина според бројот на гласачи, своето право на глас го оствариле вкупно 5,97% од гласачите, односно 5.509 лица, покажуваат податоците на Државната изборна комисија.

Во Куманово денеска се гласа на 149 избирачки места, а право на глас имаат вкупно 92.300 полнолетни граѓани.

Loading...

Никола Ивановски


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *