Позната излезноста до 15 часот во Старо Нагоричане и Липково

Сподели со своите пријатели

Во Старо Нагоричане со пресекот во 15 часот излезноста изнесува 40,29 отсто, односно правото на глас го оствариле 604 лице.

Loading...

Податоците се базираат на обработени 39,47 отсто од избирачките места, односно 15 места.

Во оваа општина денеска можат да гласаат вкупно 3.262 лица, на 38 избирачки места.

Во Липково до 15 часот правото на глас го оствариле 19,99% од граѓаните или гласале вкупно 4.991 лице.

Податоците за базираат на обработени 97,22 отсто од избирачките места, односно 35 од нив.

Во оваа општина денеска можат да гласаат 26.042 лица на 36 избирачки места.

Никола Ивановски