Позната излезноста до 11 часот во Старо Нагоричане и Липково

Сподели со своите пријатели

Во Старо Нагоричане со пресекот во 11 часот излезноста изнесува 12,71 отсто, односно правото на глас го оствариле 372 лица.

Во оваа општина денеска можат да гласаат вкупно 2.926 лица, на 31 избирачко место.

Loading...

Липково до 11 часот бележи најмала излезност. Правото на глас го оствариле 10,45% од граѓаните или гласале вкупно 2.682 лица.

Во оваа општина денеска можат да гласаат 25.666 лица на 36 избирачки места.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *