Пожарникарите интервенирале на запалена сува трева во село Табановце

Сподели со своите пријатели

Запалена сува трева била причина за вчерашната интеервенција на припадниците на Територијалната противпожарна единица од Куманово, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Случајот бил пријавен во 12:04 часот, при што на терен излегле пет пожарникари со едно противпожарно возило и во 13 часот целосно го ликвидирале огнот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.