Повеќе локации низ Куманово утре ќе останат без електрична енергија

Сподели со своите пријатели

Поради реализација на инвестициони зафати од страна на ЕВН Македонија за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, за теокт на утрешниот ден се предвидени прекини во снабдувањето и тоа на поголем број локации низ градот.

Во периодот од 8:30 до 15:30 без снабдување ќе бидат: Агино Село, дел од улиците „АВНОЈ“, „Видое Смилевски Бато“, „Љубица Мијалковиќ“, „Иван Горан Ковачиќ“, „Страшо Пинџур“, „Мирче Ацев“, „Васко Карангелевски“ и „Рајко Жинзифов“.

Во периодот од 9 до 13 без електрично снабдување ќе биде улицата „Ленинова“, информираат од ЕВН Македонија.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.