Постои порнографија и за слепите (видео)

Сподели со своите пријатели

Порнографската мрежа „PornHub“ започна да лансира платформа од порнографски филмови кои ќе бидат наменети за слепите лица. Целта е и тие да уживаат во можностите на оваа индустрија, но тоа да го чувствуваат преку добар звук.

Како во суштина би изгледало тоа погледнете во приложеното видео.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.