Постои група за поддршка на мажите чии жени се оспеднати со „Инстаграм“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Доколку имате поминато многу ноќи со жеба вашата сакана да ви обрне повеќе внимание, а сте добиле само молба да и направите уште една фантастична фотографија од храната или модниот стил, вие сте тој човек.

Loading...

Уште полошо, станувате нејзин „Инста-роб“. Пред да јадете морате сето тоа да го фотографирате. Доколку таа има „добар ден“, вие морате да се подготвите за минимум два часа фотографирање. Доколку не забележите нешто смешно ќе го почувствувате нејзиниот бес кој ќе трае со недели.

На среќа, вашите молитви сега се слушнати и конечно постојат луѓе со кои можете да го споделите овој проблем.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.