Послушајте што мислат луѓето за некогашната СФРЈ во 2015 година (видео)

Сподели со своите пријатели

ЈУ – носталгичарите многу добро ќе ја разберат поентата на анкетата направена ширум поранешните републики на СФРЈ, за тоа што во 2015 мислат луѓето за постоењето на некогашната држава во која имаше сè, а најповеќе слобода на движење, пари и намирници од домашно производство кои беа со врвен квалитет, но и живот без криминал.

Слушнете како постарите, но и генерациите родени во раните 70 -ти години буквално пекаат по некогашната СФРЈ.

https://www.youtube.com/watch?v=-pXKSZVfztI

Loading...

Еве ја и анкетата направена во Сараево, БиХ.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.