ПОСЛЕДНИОТ МОДЕН ТРЕНД: Девојките полудеа за овој тип веѓи (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Дамите кои сакаат да изгледаат автентично воодушевени се со веѓите рибја опашка кои веднаш ги обликуваа, а фотографиите ги објавија на социјалната мрежа Инстаграм.

https://www.instagram.com/p/BfZERkQlFVm/?utm_source=ig_embed

Loading...

Блогерката Худа Катан покажа необичен начин на обликување на веѓите под името рибја опашка, а нејзината работа воодушеви многу корисници на социјалните мрежи.

https://instagram.com/p/BfY_ZbSlIbJ/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BfYGJdYHTh9/?utm_source=ig_embed


Leave a Reply