Порно сајт сака да го преименува стадонот „Мајами хит“

Сподели со своите пријатели

Интернет страницата „Бенг Броз“ започна акција за добивање на правата за именување на стадионот ја НБА тимот „Мајами хит“, а доколку успее, кошарската арена ќе се вика Бенг Броз Сентер.

Откако претходните спонзори ја прекинаа соработката со „Мајами хит“, Бенг Броз понуди 10 милиони долари за стадионот да го добие ова име за во наредните десет години.

Loading...

„Официјално понудивме 10 милиони долари за именување на „Мајами хит арена“. Сакаме да се заблагодариме на „Американ ерлајнс“ за нивната досегашна поддршка на тимот. Имаме намера да го смениме името во „Бенг Брос Сентер“ (BangBros Center – BBC) “, се вели од порнографската страница.

Стадионот е наречен „Американска ерлајнс Арена“ уште од неговата изградба во 1999 година.

Минатата година авиокомпанијата објави дека нема да го обнови спонзорскиот договор, со што се отвори вратата за други играчи.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *