Поради вакви задници на одмор се оди без девојка (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако по некоја случајност се мислите со кој да одите на одмор, најпаметно е да оставите девојката да оди со другарките, а вие су другарите.

Доколку се прашувате зошто, погледнете го оваа видео и ќе сфатите дека вакви задници се причината за таква одлука бидејќи со нив жешкиот песок станува уште пожежок.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.