Поради негостиг од резерви на крв, вонредна крводарителска акција во Куманово

Сподели со своите пријатели

 

Loading...

Соочени со мали резерви на крв и реална опасност за појава на недостатоци на одредени крвни групи, Општинската организација на Црвен крст Куманово организира Вонредна летна крводарителска акција.

Акцијата ќе се одржи во четврток на 20 јули од 9 до 14 часот во просториите на Центарот за култура „Трајко Прокопиев“.

Да ја покажеме уште еднаш нашата хуманост, повикуваат од ОО Црвен крст Куманово.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.